Treninger

Trollfjordveggen er reservert for klubbens medlemmer hver torsdag. Da arrangeres det treninger for barn og ungdom. Om du vil delta på noe av dette må du være medlem av klubben. Oppdateringer og informasjon angående treningene blir som regel lagt ut i klubbens facebook-gruppe

Barneklatring (4-13 år)

Tid: Torsdag 17:00-18:00
Sted: Trollfjordveggen, Hadsel hallpark

Denne gruppen har fokus på lek og er svært uhøytidelig. Det kreves at én forelder/foresatt er til stede for å holde oppsyn og evt sikre (dersom en har brattkort/topptaukort) sitt barn i veggen.

Ungdomsklatring (13-18 år)

Tid: Torsdag 18:00-19:30
Sted: Trollfjordveggen, Hadsel hallpark

Denne gruppen fokuserer på klatretrening, oppvarming og målrettet teknikk. Dette passer for de som har lyst til å lære- og bli bedre til å klatre.

Klubbklatring

Tid: Torsdag 19:30-21:00
Sted: Trollfjordveggen, Hadsel hallpark

Dette er en uhøytidelig klubbklatring som passer i hovedsak for de som er over 18 år. Du trenger ikke være medlem av klubben for å klatre i dette tidsrommet, men det er et tidspunkt der mange fra klubben pleier å møtes. Om du har lyst til å finne en klatrepartner er dette en fin mulighet til å bli kjent med klubbens medlemmer. Du kan også finne folk å klatre med i klubbens facebook-gruppe. Dersom du ikke har abonnement i Trollfjordveggen må du betale drop-in for å klatre i dette tidsrommet.


Kurs

Sikring

For å ivareta sikkerheten ved innendørs tauklatring har NKF en sertifiseringsordning for sikrere. Begge sertifiseringene er basert på en ferdighetsprøve, og bestått prøve kvalifiserer til Brattkort eller Topptaukort.
Mer informasjon om brattkort og topptaukort finner du her: https://klatring.no/brattkort

Hadsel Hallpark og Trollfjordveggen arrangerer regelmessig kurs. Priser og info finner du her: https://hadselhallpark.no/klatrehallen/

Instruktør

Når du har brattkort og opparbeidet deg erfaring som klatrer kan du etter hvert utdanne deg som klatreinstruktør. Vesterålen Vertikal samarbeider med kompetanseutviklere fra NKF i regionen som organiserer klatreleder inne-kurs for medlemmer etter interesse og behov. Mer om dette kurset finner du her. Ta kontakt med klubben om du er interessert.