Trollfjordveggen er reservert for klubbens medlemmer hver torsdag. Da arrangeres det treninger for barn og ungdom. Om du vil delta på noe av dette må du være medlem av klubben. Oppdateringer og informasjon angående treningene blir som regel lagt ut i klubbens facebook-gruppe

Barneklatring (4-13 år)

Tid: Torsdag 17:00-18:00
Sted: Trollfjordveggen, Hadsel hallpark

Denne gruppen har fokus på lek og er svært uhøytidelig. Det kreves at én forelder/foresatt er til stede for å holde oppsyn og evt sikre (dersom en har brattkort/topptaukort) sitt barn i veggen.

Ungdomsklatring (13-18 år)

Tid: Torsdag 18:00-19:30
Sted: Trollfjordveggen, Hadsel hallpark

Denne gruppen fokuserer på klatretrening, oppvarming og målrettet teknikk. Dette passer for de som har lyst til å lære- og bli bedre til å klatre.

Klubbklatring

Tid: Torsdag 19:30-21:00
Sted: Trollfjordveggen, Hadsel hallpark

Dette er en uhøytidelig klubbklatring som passer i hovedsak for de som er over 18 år. Du trenger ikke være medlem av klubben for å klatre i dette tidsrommet, men det er et tidspunkt der mange fra klubben pleier å møtes. Om du har lyst til å finne en klatrepartner er dette en fin mulighet til å bli kjent med klubbens medlemmer. Du kan også finne folk å klatre med i klubbens facebook-gruppe. Dersom du ikke har abonnement i Trollfjordveggen må du betale drop-in for å klatre i dette tidsrommet.